вівторок, 14 липня 2015 р.

Нові можливості на педагогічній ниві / History and modernity


    В останній час все більше з'являється можливостей для вчителя пройти успішно атестацію. На педагогічній ниві створюються нові видання, а отже, вчителі мають змогу й ознайомити учительську громаду з своїми напрацюваннями, й отримати сертифікат про опубліковані матеріали. Друкування наробок для вчителя це також нагода узагальнити свій педагогічний досвід та йти в ногу з часом, розвиваючи свою методичну проблему, або  ж розпочавши працювати над новою. 
   З 2015р. розпочало працювати видавництво "Білий тигр". Серед журналів видавництва є журнал "Історія і сучасність", який виходитиме з вересня цього року. Редакція запрошує до співпраці вчителів історії, правознавства та інших суспільствознавчих дисциплін, науковців. Ось посилання на сайт видавництва: http://white-tiger.com.ua/istoriya-i-suchasnist . Тож учитель тепер може серед фахових видань вибрати ті, в яких йому пропонують більш зручні й вигідні умови. 
   Для видавництва існування множиннності інших видань - це можливість стати конкурентноздатним та покращити свій рівень. Тож маємо переваги від започаткування нових видань.

Немає коментарів: