середу, 19 квітня 2017 р.

День гімназії / The day of gymnasia

Горох Галина та Гальчук Вікторія під час проведення уроку.
Кожного року в квітні гімназія відкриває двері для гостей, бо святкує День гімназії. Для учнів це свято є можливістю спробувати себе у ролі вчителя, провести урок з улюбленого предмету. Для вчителя - трішки відпочити :), а для учнів середніх класів (іноді страших класів) - можливість заробити гарні оцінки.

       



     Ретельно готувалися до уроку учениці-старшокласниці 10-В класу Горох Галина та Гальчук Вікторія. Дівчатка використовували сучасні методи та засоби проведення уроку. Галина та Вікторія провели урок з всесвітньої історії у 8-Б класі за темою "Просвітництво". Щоб урок був на високому рівні, учениці підготували цікаву та яскраву презентацію, добираючи питання до слайдів та яскраво ілюструючи навчальний матеріал.
    Під час уроку учениці використовували міжпредметні зв'язки. Наприклад, у класі пропонували обговорити такі питання: що якісніше фаянс чи парцеляна, чому перші фабрики виникали біля річок, як працює двигун внутрішнього згорання, чому у період барокко виникають салони, як кава потрапила до України та ін.   Дітям проведений урок вцілому сподобався, а отже, в учениць є викладацький потенціал, щоб в майбутньому обрати професію вчителя.


Спробувати себе у ролі вчителя зголосилися учениці 11-А класу Іващенко Марина та Ботвинко Аліна, які провели урок з правознавства у 10 - В класі з теми "Захист цивільних прав". Під час уроку в класі була атмосфера вільного спілкування, обміну думками.

   

Немає коментарів: