пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

Секційне засідання

26.08 відбулося секційне засідання вчителів історії та правознавства району. Цікаво, що всі місця класу були зайняті, що свідчить про актуальність їх проведення (списку реєстрації учасників не було).
Колеги обговорили та проаналізували програми, методичні рекомендації з історї та правознавства МОН України (читайте тут https://drive.google.com/open?id=0B_Jq_7v_4CIxZnItZ0RaSGVqQWM ), з якими ознайомили Л. Леонтієва та Н. Жидкова. 
А. Бикова підвела підсумки за минулий рік, ознайомила з перспективними напрямками роботи на наступний 2016-2017 н.р. 
Під час обговорення аналізувалася результати учнів району з ДПА та ЗНО, виступи на олімпіадах та МАН, творчих учнівських та учительських конкурсах. Позитивно відмічена робота Менської районної гімназії, школи ім. Т. Шевченка, Макошинської та Березнянської ЗОШ І-ІІІ ст. Наголошувалося на активізації участі учителів у творчих конкурсах як Учитель року, веб-сайтів та ін. В чергове піднімалося питання щодо вчасного забезпечення учнів підручниками. 
Після методоб'єднання відбулося засідання творчої групи учителів історії та правознавства. Оновлено склад групи, обговорювалися перспективи роботи на навчальний рік. Було заплановано проведення виїздних засідань до районних шкіл. Зокрема, перше засідання з правознавства вирішили провести на базі Березнянської ЗОШ І-ІІІ ст (Батьківщині Г. Верьовки) з правознавтсва. У цьому році колеги погодилися працювати у напрямку розвитку проектної методики та посилити практичне (діяльнісне) спрямування навчання учнів історії та правознавства. 

Немає коментарів: