пʼятницю, 4 грудня 2020 р.

Топоніміку Мени та джерела історії вивчаємо у музеї

 

Вчора 03.12. факультативне заняття з історії учні 5 класу провели у місцевому музеї.  Школярі знайомилися з назавами кутів, районів та урочищ Мени, а також вивчали історію за предметами побуту та занять місцевих жителів минулих років. Найбільше задоволення отримали від прослуховування грамофона. Також захопливо спостерігали за демонстрацією роботи прядки, перемеленням зерна в жорнах та молотьбі в ступі. Деякі учні виявили свою добру обізнаність з історії так, що сміливо взяли указку екскурсовода і продовжували його розповідь :).
Вчора 03.12. факультативне заняття з історії учні 5 класу провели у місцевому краєзнавчому музеї.  Школярі знайомилися з назавами кутів, районів та урочищ Мени, а також вивчали історію за предметами побуту та занять місцевих жителів минулих років. 
Найбільше задоволення отримали від прослуховування патефона. Також захопливо спостерігали за демонстрацією роботи прядки, перемеленням зерна в жорнах та молотьбі в ступі. Деякі учні виявили свою добру обізнаність з історії так, що сміливо взяли указку екскурсовода і продовжували його розповідь :). 



Немає коментарів: