середу, 19 лютого 2020 р.

Як цікаво провести тренувальні збори з правознавства?

Тиждень тренувальних зборів перед Всеукраїнським IVетапом олімпіади з правознавства був досить насичений. З 9.00 до 15.30 - теоретичні  та практичні заняття.
Учні та вчителі мали змогу відвідати Центр безоплатної вториної правової допомоги. Під час зустрічі з працівниками центру учні ставили практичні життєві запитання. Всіх захопила правова гра, в якій К.Ілляшик стала переможницею. Учні не тільки відповідали на правові запитання, а й грали в пантоміма, розвиваючи креативність.

Цікаво провели й вільний час: побували в Антонієвих печерах, піднялися на Болдіну гору та доторкнутися до 300 річного дуба, завітали в музей М.Коцюбинського, більш детальніше дізнавшись про діяльність письменника та родини. Працівники музею гостинно зустріли нас, розповіли про вподобання Михайла Коцюбинського та його сімї (захоплення флорентистикою), дозволили прогулятися по саду з унікальними квітами (агава), сфотографуватися біля ялинки, якій 120 років та подарували на згадку листівку. Особливо вразив музей старожитностей ХХ ст. в Чернігівському колегіумі: мали змогу послухати грамофон, подивитися в американський стереоскоп 1904р.  та ін. І звичайно відвідали кінозал в Голлівуді,  в якому подивилися емоційно насичену з спецефектами стрічку про І світову війну "1917".
Тепер попереду Всеукраїнський IV етап олімпіади.



Немає коментарів: