понеділок, 1 грудня 2014 р.

Фестиваль документального кіно

До учнів 9-11 класів!
У рамках Міжнародного дня прав людини 05.12.2014 в гімназії буде проведений фестиваль документального кіно за темою "Права людини"
Бажаючих запрошуємо до участі в заході.



Під час проведення заходу було продемонстровано фільм О.Бурої "Лізо, ходи додому!". Партнерами фестивалю стали Чернігівські молодіжні організації МАРт, "Жменя" та Чернігівський педагогічний ліцей для обдарованої молоді.

4 коментарі:

Unknown сказав...

Дякую, було дуже цікаво)

Unknown сказав...

+1

Анонім сказав...

.Було дуже цікаво,нам ще раз нагадали наші права,не чекав такого повороту подій .Девочку"Лизу" Було дуже жалко зачепило дуже. Я думаю "Автор" Хотів донести до нас то що не варто думати тільки про себе, і що б ті у яких все є замислилися, над тим як вони живуть, переосмислили,і почали цінувати то що вони мають.P.s Саша Горбач.

Анонім сказав...

Мені дуже сподобався даний захід, було справді цікаво і з правової точки зору, і з практичної, оскільки ми дуже часто зустрічаємося з такими ситуаціями в житті. Нам показали фільм про дівчинку Лізу, чиї права дуже порушувалися, дівчинка не мала мінімальних зручностей в домі, не отримувала якісної освіти, любові та піклування від батьків. Нам допомогли проаналізувати цей фільм і розібратися, які права було порушено. Я дуже жаліслива людина щодо теми дітей, і ледве не плакала, коли дивилась цей фільм. Адже фільм документальний, і те, що ми побачили, справді відбувається в сім'ях деяких дітей. Фільм, як і весь захід, змусив замислитись та ще більш акцентував увагу на важливості знань практичного права. P.S.Аношко Ярослава